Μήνυμα Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων Προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων

Μήνυμα Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων
Προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων
ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ν. Χανίων
Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Ο αγώνας, η προσπάθεια και οι κόποι σας, δοκιμάζονται μέσα από τη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δώδεκα χρόνια και κορυφώθηκε με την εντατική σας προετοιμασία τη φετινή σχολική χρονιά.
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι παρά μόνο μια από τις πολλές μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά και η αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών.
Κυνηγήστε με πάθος τα όνειρά σας για ένα νέο κύκλο ζωής και σπουδών. Η κοινωνία μας, έχει ανάγκη από νέους με μόρφωση, ποιότητα και στόχους, που επιθυμούν το καλύτερο και το υψηλότερο, ατομικά και συλλογικά.
Σ’ αυτή τη δοκιμασία θα πρέπει να οπλιστείτε με θάρρος, ψυχραιμία και αισιοδοξία, και να είστε βέβαιοι ότι η επιτυχής κατάληξή της θα αποτελέσει πραγματική δικαίωση των επίπονων, πολύχρονων και συστηματικών προσπαθειών σας. Ωστόσο, να θυμάστε ότι τίποτε δεν κρίνεται από το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας, αλλά από την πίστη σε ένα στόχο.
Με εφόδια το κεφάλαιο της γνώσης που έχετε δημιουργήσει, με την αρωγή των καθηγητών σας και τη συμπαράσταση των οικογενειών σας, είμαι σίγουρος ότι είστε έτοιμοι να δώσετε αυτή τη μάχη.
Να θυμάστε ότι η δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων, ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης τους, είναι σίγουρο ότι θα σας πλουτίσει με πολύτιμες εμπειρίες.
Η σκέψη μου είναι μαζί σας!
Χανιά, 5 Ιούνη 2017
Στέλιος Ζερβάκης
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Νομού Χανίων