Έναρξη με γλυκούς αποχαιρετισμούςΈναρξη με... γλυκούς αποχαιρετισμούς!
 Πάντα ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού κι ο ο πρώτος του φθινοπώρου, έχουν μια γλυκιά μελαγχολία, μια χαρμολύπη για τους μαθητές που ξεπροβοδίζουμε ως φοιτητές μακριά από τις εστίες τους, για εκείνους που ξεκινούν εκ νέου- με μεγαλύτερες τώρα, ελπίδες- την προετοιμασία για τις ερχόμενες πανελλήνιες εξετάσεις, και για όσους αποφοίτησαν επιτυχώς και ετοιμάζονται ν'ανοίξουν τα φτερά της ενήλικης ζωής τους!
Εμείς σε όλους ευχόμαστε τα καλύτεραελπίζουμε για τα μεγαλύτερα σε ότι κάνει ο καθένας και η καθεμιά σας, αρκεί να το κάνει καλά, με αγάπη και φιλότιμο. Εξάλλου, σε μια οργανωμένη κοινότητα ανθρώπων όλοι με τον τρόπο τους είναι απαραίτητοι:και οι βοσκοί κι οι δικηγόροι, και οι ξυλουργοί κι οι δάσκαλοι, και οι οικονομολόγοι κι οι αγρότες, και οι επιστήμονες κι οι χειρώνακτες! Όλοι μας - παιδαγωγοί και διδασκόμενοι - στη θέση που κατέχουμε ή θα αναλάβουμε  ως πολίτες, απαιτούμε να μας σέβονται και είμαστε υποχρεωμένοι κι εμείς με τη σειρά μας να εκτιμούμε αυτά που μας προσφέρουν, και θέλουμε ως διδάσκοντές σας να ελπίζουμε ότι αυτό σας το διδάξαμε σωστά!
Καλό κατευόδιο στο δρόμο σας, λοιπόν, τέκνα πνευματικά κι αγαπημένα, και μην ξεχάσετε ποτέ πως η πόρτα του δασκάλου είναι για όλους σας, πάντα ανοιχτή!
Εφέτος όμως, μαζί με τους απόφοιτούς μας, αποχαιρετήσαμε και τον διευθυντή μας κ. Απόστολο Παπαγιάννη, που μετατέθηκε στο 4ο Γυμνάσιο Χανίων και ενώ λυπούμαστε για τον αποχωρισμό, ταυτόχρονα αισθανόμαστε και περήφανοι που...τους στέλνουμε τέτοιον λεβέντη διευθυντή! Ανέκαθεν οι Βουκολιές "προμήθευαν" την κοινωνία με εξαίρετα στελέχη, τό 'χει φαίνεται ο τόπος να πλουτίζει όποιον περνά από 'δω!
Καλή χρονιά, λοιπόν, σ'εκείνον, μα και στη νέα μας διευθύντρια κ.Στεφανία Αρετάκη  που ήδη γνωρίζει το σχολείο αφού το υπηρέτησε παλαιότερα ως φιλόλογος, ελπίζοντας η τωρινή του εικόνα και σύνθεση να την εμπνεύσει και γεμίσει όρεξη για περισσότερες, μεγαλύτερες και καινοτόμες δραστηριότητες!
Ο σύλλογος καθηγητών του ΓΕΛ Βουκολιών και πάντα με αγάπη!
Καλή θητεία στο νέο σας σχολείο κ. Παπαγιάννη


Ας ευλογήσουμε  λίγο και τα γένεια μας...
Οι δράσεις της περυσινής χρονιάς!